2023 Wacker Neuson DW30 Swivel Dumper | Dumper | Dumptruck

Selling price € 36.500,00 excl. VAT
Basic information
Reference
VV1283
Brand
Wacker Neuson
Model
DW30 Swivel Dumper
Hours
1 uur
Fuel
Diesel
License Plate
T-95-FLJ
Weight
2.142 kg
Load capacity
3000 kg
Status
In stock
Selling price
€ 36.500,00  Exclusive of VAT

Wacker Neuson DW30 Swivel Dumper Dumptruck Specifications

General
1  uur
Nieuw
Undercarriage
100  %
4x4
Banden
engine
Diesel
Dimensions
3.710  mm
1.730  mm
2.778  mm
Weight
3000  kg
2.142  kg

Description

De vierwielaandrijving en de constante trekkracht in combinatie met het knik-pendelsysteem en het stijgvermogen tot 50% maken van de DW30 een echte off-road en on-road professional. Dankzij het intuïtieve bedieningsconcept met joystickbediening en het overzichtelijke dashboard kan de bestuurder zich volledig op zijn werk concentreren. De hoge draaikiepbak met kantelsensor voldoet aan alle vereisten voor uitgebreide toepassingen. De lange onderhoudsintervallen beperken het noodzakelijke onderhoud tot een minimum en besparen zo geld en tijd.

 

Hydrostatische vierwielaandrijving

Gewoon gaan zitten en rijden maar: Met de hydrostatische aandrijving kan de bestuurder zich op zijn werk concentreren zonder vaak te hoeven schakelen.

De constante trekkracht tussen 0 km/u tot de maximale snelheid en het hydrostatische remwerking zorgen voor een aangename rijervaring.

Langere onderhoudsintervallen

De lange onderhoudsintervallen van 500 bedrijfsuren maken extra kostenbesparingen mogelijk door minder service- en onderhoudsbeurten, gespreid over het gehele gebruik.

Veerbelaste parkeerrem

De veerbelaste parkeerrem wordt automatisch geactiveerd, zodra u de motor uitzet. De gebruiker hoeft deze niet handmatig te bedienen. Een handmatige, elektro-hydraulische bediening is echter ook mogelijk via de tuimelschakelaar.

De parkeerrem is slijtagevrij ontworpen, waardoor deze zeer duurzaam en betrouwbaar is.

Auto-Stop-functie

de ingebouwde Auto-Stop-functie schakelt de machine automatisch uit als deze 5 minuten niet gebruikt wordt. Deze periode is instelbaar en de bestuurder wordt vóór de uitschakeling visueel en akoestisch op de hoogte gebracht.

Ook elektrische verbruikers zoals de koplampen worden uitgeschakeld om de accu van de machine te sparen. Dit verlaagt de bedrijfskosten, verlengt de onderhoudsintervallen en verhoogt de wederverkoopwaarde.

De daaruit voortvloeiende verkorte motorlooptijd vermindert de uitlaatgasemissies/CO2.

Similar dumptrucks

New and second-hand
Wide range
Own workshop