Bomag BMP8500


AFSTANDSBESTURING: Veilige intelligente bediening

Dankzij de radiografische afstandsbesturing heb je alles onder controle. Zo kunt u de machine op in gevaarlijke (diepe) sleuf laten verdichten terwijl u veilig boven staat. U bent veilig, net zoals het werkterrein. Ook zal de machine niet bewegen wanneer u te dicht op het object staat.

ECONOMIZER: Knowing when the job is done

De gebruiker weet dankzij de Bomag Economizer precies wanneer het werk klaar is. De Economizer is geïntegreerd in de motorkap

Hierdoor is de verdichting gemakkelijk van ieder aanzicht waar te nemen. De verdichtingsmeter van Bomag bepaalt automatisch de voortgang van de verdichting. Hierdoor kan de gebruiker minder verdichte plekken direct identificeren en continu en nauwkeurig opnieuw verdichten waar dat ook daadwerkelijk nodig is. Onnodige overgangen worden hiermee vermeden wat resulteert in tijds- en geldsbesparing.

                                                                                        

 

 

VARIABELE BREEDTE; Geschikt voor iedere locatie

De rollen van de BMP8500 kunnen eenvoudig op de werklocatie verbreed of juist versmalt worden. De werkbreedte varieert hierdoor tussen 610 en en 850mm. Hierdoor is de machine gereed voor iedere sleuf in enkele minuten. De BMP8500 kan optioneel uitgerust worden met gladde rollen voor verbeterde oppervlaktekwaliteit zonder afdrukken van de nokkenwals.

KUBOTA: Betrouwbare componenten

Zowel de Kubota motor als de Bomag ECOMODE zorgen voor het laagste kostenplaatje. Wanneer de radiografische afstandsbesturing niet is ingeschakeld zal de motor automatisch terug schakelen naar stationair toerental. Dat scheelt brandstof en dus geld.