2021 Bomag BR95 Stamper | Soil Compaction | Tribe Press

Selling price On request
Basic information
Reference
VK7845
Brand
Bomag
Model
BR95 Stamper
Weight
92 kg
Status
In stock
Selling price
On request

Bomag BR95 Stamper Tribe Press Specifications

General
Benzine
92  kg
Nieuw
engine
Honda
GX160
Dimensions
475  cm
450  mm
1.030  cm

Description

Stamper of trilplaat? Is er geen derde optie?

Dat is er zeker! De nieuwe BR 95 trilplaat van BOMAG is de ideale combinatie van efficiëntie en wendbaarheid. Hij is wendbaar en gemakkelijk te hanteren en blinkt uit in grondwerken waar verdichting vereist is in de kleinste ruimtes, zoals in de buurt van muren, palen of in kabel- en leidingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een vierkante voetplaat met afgeronde hoeken en een slank en ergonomisch ontwerp van de machine. Met de rondom lopende geleidingsgreep van 360 graden heeft de machinist de machine in elke situatie stevig in de greep – en trillingsarm voor werken zonder moe te worden.

BOMAG heeft haar assortiment Light Equipment uitgebreid met de BR 95, een eenrichtingstrilplaat voor het verdichten van grind, zand en gemengde korrelgronden. De voordelen van de vierkante grondplaat met afgeronde hoeken (450 mm) komen vooral tot uiting bij reparatie- en correctiewerkzaamheden in grond- en bestrating. De wendbare machine is ideaal voor het werken in krappe ruimtes, omdat hij tot aan de randen kan verdichten. De werksnelheid van 30 m/min zorgt voor een hoog rendement. Afhankelijk van het materiaal is de vulhoogte in één keer 25 cm. Met een lagere amplitude dan de stamper en een gewicht van 92 kg, is de BR 95 bijzonder handig en veilig te bedienen. Hoogwaardige, egale oppervlakken zijn het resultaat.

Aan alle kanten dicht bij alle muren
De vierkante grondplaat met afgeronde hoeken is een goed doordacht kenmerk van BOMAG's nieuwste innovatie, omdat dit ontwerp ervoor zorgt dat elke kant flexibel langs alle wanden en randen kan bewegen voor een vlakke verdichting. Bovendien zorgt het slanke ontwerp van de kolom boven de grondplaat, waarbij niets buiten de grondplaat uitsteekt, voor maximale bewegingsvrijheid.

Bomag tribe press
Bomag has been a household name in road construction for more than 55 years and is continuously working on technically improving the machines and realizing even more operating comfort for the user.
view more tribe press

Similar tribe press

New and second-hand
Wide range
Own workshop