2022 Bomag BT60e Elektrisch | Soil Compaction | Tribe Press

Selling price On request
Basic information
Reference
VV1396
Brand
Bomag
Model
BT60e Elektrisch
Fuel
Electrisch
Power
3 pk
Weight
71 kg
Status
In stock
Selling price
On request

Rental opportunities

daily rate
€ 50,00
weekly rate
€ 200,00
 Receive a no-obligation quote

Bomag BT60e Elektrisch Tribe Press Specifications

General
Demo
engine
Electrisch
Accu
3  pk
Weight
71  kg

Description

NIEUW! De elektrische BOMAG BT60e is eenvoudig en comfortabel in gebruik.

“Met sprongen vooruit!” Mede door de extreem hoge spronghoogte van de stampvoet beweegt deze stamper zich eenvoudig en trillingsarm door sleuven.

 

Met de elekrische stamper BT 60 e heeft BOMAG een bijzonder milieuvriendelijke en gebruiksvriendelijke trilstamper ontwikkeld die nieuwe normen stelt in zijn klasse. Hij heeft een slag van 70 mm en een voortbewegingssnelheid van 20 m/min. De motor is volledig ingekapseld voor extra bescherming tegen schokken en vuil. Behalve dat het bijzonder krachtig is, is het ook een waardevolle investering. Omdat de rechtspositie steeds restrictiever wordt: de emissiegrenswaarden voor CO2 en NOx worden strenger en in Duitsland is het bijvoorbeeld niet toegestaan om in diepe greppels te werken met een benzinetamper. Op de bouwplaats mag in veel gevallen alleen elektrische apparatuur worden gebruikt.

Bomag tribe press
Bomag has been a household name in road construction for more than 55 years and is continuously working on technically improving the machines and realizing even more operating comfort for the user.
view more tribe press

Similar tribe press

New and second-hand
Wide range
Own workshop