2023 Bomag BMP8500 | Soil Compaction | Waltz

Selling price On request
Basic information
Reference
VV1290
Brand
Bomag
Model
BMP8500
Hours
1 uur
Fuel
Diesel
Power
20 pk
Weight
1.595 kg
Status
In stock
Selling price
On request

Rental opportunities

daily rate
€ 90,00
weekly rate
€ 360,00
 Receive a no-obligation quote

Bomag BMP8500 Waltz Specifications

General
72/36  kN
Nieuw
1  uur
Undercarriage
61-85  cm
engine
Diesel
Kubota
3-Cilinders
20  pk
Dimensions
1.897  mm
850  mm
1.275  mm
Weight
1.595  kg

Description

Zowel kabel als radiografisch op afstand te bedienen
Centraal hijspunt
Geheel vetnippelvrij

 

BMP8500 : Superieure verdichting.

De Bomag BMP8500 is een knigestuurde multifunctionele verdichter en is speciaal ontworpen voor grondverdichting. De BMP met een bedrijfsgewicht van 1600kg is bijzonder geschikt voor het verdichten van greppels, opvullingen en sleuven van riolering, ondergrondse infra en alle andere krappe en gevaarlijke ruimtes.

AFSTANDSBESTURING: Veilige intelligente bediening.

Dankzij de radiografische afstandsbesturing heb je alles onder controle. Zo kunt u de machine op in gevaarlijke (diepe) sleuf laten verdichten terwijl u veilig boven staat. U bent veilig, net zoals het werkterrein. Ook zal de machine niet bewegen wanneer u te dicht op het object staat.

VARIABELE BREEDTE; Geschikt voor iedere locatie

De rollen van de BMP8500 kunnen eenvoudig op de werklocatie verbreed of juist versmalt worden. De werkbreedte varieert hierdoor tussen 610 en en 850mm. Hierdoor is de machine gereed voor iedere sleuf in enkele minuten. De BMP8500 kan optioneel uitgerust worden met gladde rollen voor verbeterde oppervlaktekwaliteit zonder afdrukken van de nokkenwals.

KUBOTA: Betrouwbare componenten

Zowel de Kubota motor als de Bomag ECOMODE zorgen voor het laagste kostenplaatje. Wanneer de radiografische afstandsbesturing niet is ingeschakeld zal de motor automatisch terug schakelen naar stationair toerental. Dat scheelt brandstof en dus geld.

Bomag BMP8500 Customize

ADDITIONAL OPTIONS AND ATTACHMENTS

Make a choice in execution and additional options and immediately receive a competitive price. Building your own machine has never been easier!

Start configuring immediately
Bomag waltzes
Bomag has been a household name in road construction for more than 55 years and is continuously working on technically improving the machines and realizing even more operating comfort for the user.
view more waltzes

Similar waltzes

New and second-hand
Wide range
Own workshop