2022 Hamevac VTH-250-A Vacuum tegeltiller op accu | Vacuum machine | Vacuum Lift Help

Selling price On request
Basic information
Reference
VK8742
Brand
Hamevac
Model
VTH-250-A Vacuum tegeltiller op accu
Weight
15 kg
Status
In stock
Selling price
On request

Rental opportunities

daily rate
€ 55,00
weekly rate
€ 160,00
 Receive a no-obligation quote

Hamevac VTH-250-A Vacuum tegeltiller op accu Vacuum Lift Help Specifications

General
Nieuw
Dimensions
2.250  mm
1.450  mm
600  mm
Weight
250  kg
15  kg

Description

Vacuüm Til Hulp VTH-250-A.

Deze vacuümunit is met een 12V accu uitgevoerd, de accu schakelt automatisch uit wanneer het vacuüm is bereikt. Dit om zichzelf te sparen, zodat er minder snel dient te worden opgeladen. Het aanzuigen en lossen geschiedt door een handbediend ventiel. Vacuümpomp capaciteit 2m3. Veilig hefvermogen van deze vacuümunit bedraagt 250 kg. De unit wordt geleverd incl. hef-/stuurhandgrepen voorzien van losklep, en een acculader.

Standaard wordt hier door ons een zuignap 30x40cm mee geleverd. Wilt u liever een andere of meerdere zuignappen dan kan dat uiteraard ook bij Verkooyen.

 

De VTH-serie vacuümunits bestaan uit een vacuümpomp die is ingebouwd in een robuust uitgevoerd frame. Dit frame is een hijsbaar frame met een Max. hefvermogen van 250 kg (VTH-250) of 500 kg (VTH-500). Het robuust uitgevoerde frame kan d.m.v.
een ketting aan een machine worden opgetild of met behulp van de stuurhandgrepen door twee mensen (VTH-250) worden bediend. Aan de onderzijde van de vacuümunit zit een hijspunt waaraan de verschillende soorten zuignappen met een borgpen bevestigd kunnen worden. Het aansluiten van de vacuümslangen gebeurt met snelkoppelingen. Al onze vacuümsystemen zijn uitgevoerd met een vacuüm buffertank zodat een grote veiligheid gegarandeerd is. Ook is een vacuümmeter gemonteerd
waarop te zien is wanneer het veilig is om te heffen. Naast de vacuümmeter is er ook nog een akoestische signalering. De vacuümunits zijn ontworpen voor de zware bouwpraktijk en de zuignappen zijn solide uitgevoerd. Deze VTH serie is alleen geschikt voor het opnemen en verleggen van luchtdicht materiaal.

Hamevac vacuum lift help
Are you looking for a vacuum unit for your excavator or wheel loader?
A vacuum system from Hamevac moves all types of concrete elements in no time.
view more vacuum lift help

Similar vacuum lift help

New and second-hand
Wide range
Own workshop