2024 Giant G2200E X-tra | Wheelloader | Mini Shovel

Selling price On request
Basic information
Reference
VK9440
Brand
Giant
Model
G2200E X-tra
Hours
1 uur
Fuel
Electrisch
Power
9 pk
License Plate
T-14-GBD
Weight
2.200 kg
Status
In stock
Selling price
On request

Giant G2200E X-tra Mini Shovel accessories

Giant G2200E X-tra Mini Shovel Specifications

General
Giant
Nieuw
283  cm
1  uur
Undercarriage
Banden
4x4
100  %
31x15.50-15 Xtrac TR06   
engine
Electrisch
Elektromotor
9  pk
Dimensions
3.054  mm
1.280  mm
2.300  mm
Weight
1.590  kg
2.200  kg

Description

Deze 100% elektrische Giant minishovel is voorzien van het zwaarst mogelijke accu-pakket en alle noodzakelijke opties om de machine te voorzien van een kenteken zoals verkeersverlichting en transportlock.

Verder voorzien van een tweede extra functie, proportioneel te bedienen in de joystick.

 

Profiteer van de MIA/Vamil-regeling

Als ondernemer is het mogelijk om fiscaal voordelig te investeren in milieuvriendelijke technieken zoals de G2200E en G2200E X-TRA. Daarnaast profiteer je van lagere bedrijfskosten en minder onderhoud tijdens de levenscyclus van deze GIANT machines.

Om dit moment bestaan er diverse regelingen zoals de MIA/Vamil

 

G2200E Elektrisch

De elektrische minishovel G2200E X-TRA heeft een kiplast van 2.200 kg, een hefhoogte van 2.45 meter en is speciaal ontwikkeld voor extreem zwaar werk en werkzaamheden in de bouw en grondverzet. De wiellader combineert het beste van twee werelden met de voordelen van een kniklader en een vrijwel geruisloze werking zonder uitstoot. De G2200E X-TRA is daarom ideaal voor het werken in gebouwen of op bouwplaatsen in stedelijke gebieden.

Standaard is de G2200E X-TRA uitgerust met een 48V lithium-ion accu die eenvoudig geladen kan worden met de "on board" lader. De afzonderlijke elektromotoren, 6,5 kW voor de aandrijving en 12 kW voor de werkhydrauliek, zorgen altijd voor voldoende vermogen om werkzaamheden precies uit te voeren. Verder regenereert de machine energie wanneer de machine uitrolt of van een heuvel omlaag rijdt.

 

Uitvoering Giant G2200E

Onze machines zijn meestal voorzien van vele opties om deze als werktuigendrager te kunnen gebruiken. Informeer dus altijd naar de uitvoering van de desbetreffende Giant en laat je overtuigen door de mogelijkheden.

Deze Giant G2200E is bijvoorbeeld voorzien van het grootste accupakket beschikbaar.

 

De gehele dag elektrisch werken!

De elektrische machines hebben zelfs meer trekkracht dan de diesel-variant. Dit vermogen is direct beschikbaar doordat er gebruik wordt gemaakt van een aparte rijmotor. Een vermogen van 6,5 kW wordt gecombineerd met 6-tons assen en dat geeft een trekkracht van 12.500 N. Door de vierwielaandrijving wordt optimale tractie gegarandeerd. Door drie verschillende rijstanden is het altijd mogelijk om werk precies uit te voeren. Doordat er geen hydrostaat gebruikt wordt blijven de elektrische machines lekker stil.

Voor de werkhydrauliek wordt gebruik gemaakt van een tweede elektromotor. Dit heeft als voordeel dat de GIANT wiellader dus ook weinig stroom verbruikt als er veel mee gereden wordt. Met 12 kW voor de hydrauliek is er altijd voldoende kracht om zelfs complete pallets met klinkers te tillen.

 

Nieuwste technologie

Voor de ontwikkeling van elektrische machines werkt Tobroco-Giant samen met Jungheinrich. Deze mondiale en betrouwbare partner heeft jaren ervaring met elektrische heftrucks en deze kennis is gebruikt voor de elektrische GIANT wielladers. Zo wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste lithium-ion accu’s omdat deze drie keer langer mee gaan dan loodzuur accu’s, betere prestaties leveren en sneller opladen. De accu’s worden beschermd door een intelligent accubeheersysteem en er kan altijd worden bijgeladen zonder dat dit invloed heeft op de levensduur.

Mini Shovels

Mini wheel loaders are often used in hard to reach places. These miniloaders are narrow and can therefore reach places with little space. This is because a minishovel also happens to have significant capabilities and one variety attachments can mount as a proof pan , palletbord , stone clamp or veegbezem .

Giant G2200E X-tra Mini Shovel Options

Giant G2200E X-tra Customize

ADDITIONAL OPTIONS AND ATTACHMENTS

Make a choice in execution and additional options and immediately receive a competitive price. Building your own machine has never been easier!

Start configuring immediately
Giant mini shovels
Giant mini wheel loaders and telehandlers are known for their
compact size and short turning radius.
These machines are very manoeuvrable and can be used in many places.
view more mini shovels

Similar mini shovels

New and second-hand
Wide range
Own workshop